Land: Iran

Distrikt: Sarouk

Motiv: Hage

Strl: 133×207

Antall Knuter: pr. m2 500000

Alder: fra rundt 1960

Vakkert og detaljrikt Sarouk teppe med hagemotiv. Teppe har en tvilling, dvs det er to like tepper som er knyttet samtidig. Kompakt knyttet med fantastisk ullkvalitet og vakre farger

I den østlige delen av Hamedan i det sentrale Iran er det en by som heter Sarough / Sarouk, hvor tepper er kjent for sitt bemerkelsesverdige håndverksskip, kvalitet og holdbarhet; designene inkluderer en rekke motiver som blomster- og medaljongmønstre i livlige blå, røde og grønne farger. Tepper fra denne byen gir et elegant inntrykk med et utsøkt design og smakfulle mønstre. De er av bomullsunderlag og bruker ull av høy kvalitet for deres intrikate og sofistikerte design.

 

Artikkelnummer: ST-103

Tilleggsinformasjon

Vekt 10 kg
Dimensjoner 80 × 80 × 30 cm

Sarouk hage

Praktfullt Sarouk hage i str. 133×207. Teppet er tett knyttet med håndspunnet sortert ull. Vi har to av dette teppe, dvs. dette er et tvillingsteppe.

 

 

59 000.00 NOK

Kun 1 igjen

Klikk og hent

Levering 2 - 6 hverdager

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sarouk hage”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.