Varenr.: 15823

Land: Iran

Distrikt: Balouch

Motiv: Hage

Strl: 279×160

Materiell: Ull på bomull

Antall Knuter: 250000 pr.m2

Alder: 1980-90

Belouch-teppene fra Iran er en av nest tradisjonelle og originale teppedistriker og har et nært forhold til tepper fra Afghanistan og Turkmenistan. Balouch tepper kommer ofte i farger som er matte og mørkerøde, mørkeblå, svarte og brune. Mønstrene er geometriske med krumlinjede livtrær. De er ofte utformet som bønnetepper med en bønnenisje.

Utførelsen er av høy kvalitet; disse teppene er tette og tynne og gir en ekte følelse av ekte nomadisk håndverk. Teppene lages stort sett i små størrelser med livlige mønstre og bønnetepper er vanlig.

Artikkelnummer: ST-15823

Tilleggsinformasjon

Vekt 15 kg
Dimensjoner 80 × 80 × 40 cm

Persisk Balouch

Vakkert og sjelden Balouch teppe fra Iran med nydelig bunnfarge og blå bård. Teppet er i hagemotiv, som er heldekkende uten sentral medaljong, og blå fargen i bunnen symboliserer vannkilde som vanner hagen, blomstene i bunnen av teppet.

21 900.00 NOK

Kun 1 igjen

Klikk og hent

Levering 2 - 6 hverdager

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Persisk Balouch”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.