Land: Iran

Distrikt: Sarouk

Strl: 3 x 4

Motiv: Zirkhaki (motiver fra Persisk arkeologi)

Antall Knuter:  pr m2 250000

Alder: Ny

Et vakkert og historie rikt teppe med fabelaktige fargekompinasjoner. Dette Sarouk teppe pryder et hvert rom med farger og historie. Kast et blikk på teppet, og før du vet, du er på en eksotisk reise i persisk historie.

I den østlige delen av Hamedan i det sentrale Iran er det en by som heter Sarough / Sarouk, hvor tepper er kjent for sitt bemerkelsesverdige håndverksskip, kvalitet og holdbarhet; designene inkluderer en rekke motiver som blomster- og medaljongmønstre i livlige blå, røde og grønne farger. Tepper fra denne byen gir et elegant inntrykk med et utsøkt design og smakfulle mønstre. De er av bomullsunderlag og bruker ull av høy kvalitet for deres intrikate og sofistikerte design.

 

Artikkelnummer: STRT-55998

Tilleggsinformasjon

Vekt 15 kg
Dimensjoner 100 × 100 × 30 cm

Sarouk Zirkhaki

Et vakkert og historie rikt teppe med fabelaktige fargekompinasjoner, fra Sarouk med str. 3×4. Kast et blikk på teppet, og før du vet, du er på en eksotisk reise i persisk historie.

70 000.00 NOK

Kun 1 igjen

Klikk og hent

Levering 2 - 6 hverdager

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sarouk Zirkhaki”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.