Zipscreen

Stilfulle og moderne

Zipscreen er et rullegardin-system med sideskinner, hvor tekstilen sitter fast i skinnene. Den mest brukte tekstilen brukt for Zipsystemer er Screen. Tekstil er bundet til skinner ved hjelp av sveiset glidelås kant.

Dette gjør at tekstilen tåler mye vind (helt opp til orkan), uten å lage lyd eller bli skadet.

Våre Zipsystemer er laget av solid original 1. klasses aluminium, og pulverlakering er IGP sertifisert fra Sveits. Produktene levers med 5 års garanti.

Screen-stoff har tre viktige egenskaper

 1. Tetthet i tekstilen som gjør at det er mulig å se ut, men ingen kan se inn. Til og med på dagtid. På kveldstid er effekten omvendt, men det er avhengig av mengde lys i rommet og fargen på tekstilen.

 2. Meget effektiv mot varme.

 3. Kan vaskes enkelt og falmer ikke.

 

Les mer om kvaliteten og andre spesifikasjoner her

 • Reduserer varmen opptil 90%, avhengig av farge på duken.
 • Tåler veldig mye vind og vær.
 • Man kan se gjennom tekstilen og ingen ser inn på dagtid. 5% åpning i veven.
 • Tekstilen kan fås i 1% åpning og i mørklegging.
 • Tekstilen, kassett og skinner, i tillegg til komponenter og motor tåler mye og er vedlikeholdsfrie.
 • Fungerer også som vindskjerming og skjerming mot regn
 • Kan lett reingjøres/spyles på
 • Falmer ikke

Ofte stilte spørsmål og svar

Zipscreen kan brukes på alle rette vinduer, som sidevegg til Pergola, terrasser og balkonger med tak, og vinterhager.

Ja, med sveiv, der det passer.

Ja, det kan man med sentralstyringsystemet Tahoma, som kan passe til alle Somfyprodukter. Se vår katalog her. I tillegg kan du styre solsensor og andre somfyprodukter med appen.

Ja, screen kommer i 5% og 1% tetthet i veven, i tillegg til mørkelegging

Disse produktene tåler opp mot orkan.

Bestill gratis befaring i dag!

Bli inspirert

Se våre konstruksjonsfarger her

Se vår tekstilkolleksjon her

Større bruk av glassareal i nye bygg fører til utfordringer med økt energiforbruk.

Fordelen med utvendige solskjermingssystemer, som Zipscreen er at sollyset kan absorberes og reflekteres ut igjen. Slike systemer gir rommene naturlig beskyttelse mot oppheting, reduserer bruk av klimaanlegg og med dette bidrar til lavere driftskostnader.

Montering av solskjermingssystemer inne i bygningen gir en estetisk komfort, men påvirker temperaturen rundt 30-40% avhengig av produkttype. Med utvendig solskjerming vil man redusere rundt 70-90% avhengig av type produkt og tekstilfarge.

Zippscreen hjelper også med å opprettholde riktig balanse av lys og skygge for å unngå lysreflekser på dataskjermer og øke arbeidskomforten. I tillegg fungerer zipscreen delvis som insektsnetting, når den monteres tett opp til vinduer eller skyvedører.

Er hjemmet ditt i prosjekteringsfase?

Solbeskyttelse på vinduene bør planlegges når bygningen ennå er i denne fasen. Dette på grunn av plassering, type skjerming, strømtilgang, synlighet osv. Det må huskes at systemets effektivitet er avhengig av plassering og maksimalt bruk av funksjonalitet.

Vi hjelper deg med alt fra planlegging til oppsett!

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.