Jab gardiner

Måltilpassede gardiner og liftgardiner

Gjør rommet elegant

Gardiner og liftgardiner i interiøret, er en voksende trend igjen. Noe som er utrolig spennende for ditt hjem, og for oss som er proffesjonelle på det. 

For at du skal få full glede av tekstiler i din interiør, så må de henge pent og ta seg godt ut i rommet. Vår interiørkonsulent er spesialist på gardiner og solskjerming. 

Vi skreddersyr et perfekt resultat til deg! 

Alt fra oppmåling, valg av farge og type tekstil, valg av gardinskinner eller gardinstang i forkjellige materialer, finsøm og montering. 

La oss finne den beste løsningen til ditt hjem.

Gardiner og liftgardiner kan ha flere funksjoner i et rom:

1. Skape lun og koselig stemning

2. Lyddemping, spesielt med tekniske tekstiler

3. Binde sammen og komplimentere interiøret i et rom

4. Endre det visuelle inntrykket

5. Sette farge

6. skjerme for lys (mørklegging) og innsyn

Kontakt oss for gratis gardinprat eller befaring!

Bli inspirert

Bestil gratis befaring i dag!

Våre leverandører

Leverandører

Tekstil

Romo er en kjent for sitt brede og stilfulle utvalg av klassiske og moderne stoff. Britisk design er fundamentet til Romo, helt siden 1980-tallet.

JAB ANSTOETZ er en familiedrevet gruppe med fokus stiler og trender for beste den beste følelsen hjemme. De har et unikt utvalg av design og farger.

Det danske selskapet kvadrat har dype røtter i Skandinavisk design. De har innovative kvalitetstekstiler og relaterte produkter som passer for alt og alle.

Med produkter fra norske Nevotex får du høy kvalitet tekstiler, huder, tekniske materialer og spesielt for gardiner.

Gardinopphengssystemer

Weba har levert ekspertise innen gardin- og solskjermingssystemer siden 1980. Løsningene deres er av beste kvalitet.

Toso Norge leverer gardinopphengssystemer som passer for alle kriker og kroker. Alt fra hjem til hoteller! Med deres løsninger vil rommet ditt få den beste harmonien.

Announce

New
arrival

2019 collection

Let’s face it, no look is really complete without the right finishes. Not to the best of standards, anyway (just tellin’ it like it is, babe). Upgrading your shoe game. Platforms, stilettos, wedges, mules, boots—stretch those legs next time you head out, then rock sliders, sneakers, and flats when it’s time to chill.